Foredrag: 29 berigende år i økosamfundsbevægelsen

Ditlev Nissen har været aktiv i økosamfundsbevægelsen siden 1993. Han bor i Christiania og har været medskaber af bo- og landbrugsfællesskabet Permatopia. Ditlev facilitere læringsprocesser der sigter efter høj livstilfredshed, lav miljøbelastning og lokal omstilling.

I dette foredrag fortæller Ditlev hvorfor økosamfundsbevægelsen har hans hjerte, om bæredygtighedshjulets fem dimensioner og det potentiale han ser i fællesskabsbevægelsen.

I kronikken Vi skal udvikle vores empatiske evner, hvis vi skal opnå et bæredygtigt samfund, 3. september 2022, skriver Ditlev:

“Økosamfund bidrager med løsninger på klima- og miljøkrisen. Løsninger, der også er svar på kriser som ensomhed, stress, landsbydød og demokratisk underskud. Dansk folkeoplysning bør tage lev-og-lær til sig og udvikle en grøn folkeoplysning med fokus på omstillingen af vores liv og lokalsamfund. Her er empati og demokratisk deltagelse to betydningsfulde nøgler. Måske kunne det føre til en højere livstilfredshed, end den forbrugersamfundet byder os?”

Få et skræddersyet foredrag

Jeg laver gerne et foredrag (og oplæg til dialog) der passer til jeres ønsker og behov. Her er tre andre foredrag som jeg af og til holder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.