Certificeret Gaia Education Trainer

I november 2023 blev Ditlev Nissen certificeret som træner i Gaia Education. Nu søger Ditlev et lokalsamfund, kommune, uddannelsesinstitution eller organisation, der har lyst til at bruge økosamfundsbevægelses uddannelseskoncept, til at fremme den lokale omstilling.

Konceptet kaldes lev-og-lær og har lokalsamfundet som ”klasseværelse”. Bæredygtighedshjulet giver undervisningen en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed. Kurserne afsluttes med en opgave, hvor kursisterne omsætter det de har lært til et lokalt bæredygtigt design.


Certificeringen som Gaia Education Træner bygger på Ditlevs deltagelse i Ecovillage Design Education i 2009, e-learningskurset GEDS, Gaia Education Design for Sustainability and Regeneration i 2020-2021 og Training of Trainers i 2023. Samt 30 års engagement i Landsforeningen for Økosamfund og 25 år som underviser i Levende Lokalsamfund.

Fra teori til praksis

I årenes løb har Ditlev lavet kurser og undervisning inspirerede af Gaia Educations kurser. I 2012 lavede han Grøn Ø Agent, et kursus over 5 weekender på Bornholm. I 2013 Omstillingsagent, et 6-ugers kursus for ledige med Lejre Kommune som læringsrum. Og i 2021 ugekurset Omstil dit liv og lokalsamfund i samarbejde med en aftenskole på Lolland.

Nysgerrig på de kompetencer Ditlev har som facilitator og underviser? Kig på baggrund og uddannelse, erfaringer samt referencer.


Vil du høre mere?

Ring på 30484921
Skriv til ditlev@levendelokalsamfund.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.