Tilfredse kunder

“Kursusdag i sociokrati var en kæmpe succes”. “Udviklingsdagen skabte rum for en vanskelig samtale”. Det er en stor glæde, at få en sådan feedback fra to fællesskaber. 

Kursus i sociokrati

”Tak for en super dag, hvor bofællesskabet for første gang kunne tale sammen om vigtige emner i et vel faciliteret rum. Tak for kyndig assistance!”

Estrid, Stine og Jens, x bofællesskab, oktober 2023
Hvad er vi/bofællesskabet fælles og forskellige om?

”Kæmpe succes og optur efter en god kursusdag. Vi har på alle måder fået et kærligt spark i retning af at blive en sociokratisk organiseret forening. Efterfølgende begejstres vi over, hvor effektivt det er, når vi følger principperne om mandater og roller. Især på vores fællesmøder, hvor emner ikke behøves at blive drøftet til hudløshed, hvis vi følger de enkle regler for samtykke.”

Else Nissen Tiny Varigheden på Køge Fælles Jord, august 2023

Som facilitator og underviser er det livsbekræftende, når fællesskaber rækker ud og beder om hjælp, til at arbejde med deres mål, værdier og udfordringer. Det er et godt sted at starte, hvis man som fællesskab ønsker at skabe sammenhæng mellem det gode liv, den lokale virkelighed og den store omstilling. 

Tak for at I inviterer mig ind i jeres virkelighed. Hvor jeg får lov til at medskabe et rum og en dagsorden, hvor fællesskabet kan samtale, samskabe og lære nyt. Det er meningsfuldt og glædeligt at være med til!

Referencer fra andre kunder og samarbejdspartnere kan ses her.


Tag kontakt, hvis du vil høre hvordan jeg arbejder, have et tilbud eller noget helt tredje.

Ring på 30484921
Skriv til ditlev@levendelokalsamfund.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.