Nyhedsbreve

Her kan du læse tidligere nyhedsbreve fra Levende Lokalsamfund.

Omstil dit liv og dit lokalsamfund – #23, august 2021

Ugekurser i Maribo i samarbejde med lokal aftenskole. Livsstilsforandringer som Klimastrategi er vores ydmyge svar på FN klimarapportens dystre fremtidsudsigter. Beretning fra to succesfulde workshops i foråret samt en artikel om Helhedsorienteret ledelse.

Se hele Nyhedsbrev fra August 2021.


Nyhedsbrev #6: Forår med gode nyheder.

Levende Lokalsamfund tilbyder kurser i sociokrati – det første er just afholdt i Økosamfundet Dyssekilde. Nyt foredrag: Verden kalder på omstilling – om FN’s verdensmål i en lokal kontekst. ‘Omstilling til bæredygtighed kan øge vores livskvalitet’ – en artikel om folkeoplysning om bæredygtig udvikling.

Læs hele nyhedsbrevet fra april 2019 her.


Nyhedsbrev #5: Nytårshilsen med nyt fra Permatopia samt hjælp til nyt projekt.

Her kan du læse om: Levende Lokalsamfund har nu base i Permatopia. Når 165 beboere skal betage et budget på 37 mil kr.. Dialog avler det gode. Søger hjælp til at virkeliggøre projekt. Ønsker alle et godt og omstillingsrigt 2019. 

Læs hele nyhedsbrevet fra januar 2019 her.

Nyhedsbrev #4: Sommerhilsen med fire nye kursustilbud i det kommende efterår.

Før I går på ferie får I nyt om nogle af de kurser som Levende Lokalsamfund er med til at lave i det kommende efterår. På hver sin måde giver kurserne inspiration og værktøjer, så lokalsamfund og fællesskaber kan påbegynde omstillingsprocesser der sigter mod høj livskvalitet, lav miljøbelastning og lokal udvikling. 
En anden nyhed er, at Levende Lokalsamfund 1. august flytter til Karise Permatopia, et nyt økosamfund med 90 boliger og en høj grad af selvforsyning med grøntsager og energi. Jeg ser jeg frem til, at Levende Lokalsamfund efter 12 års ‘pause’ igen får bopæl i et eksperimenterende lokalsamfund. 

Læs hele nyhedsbrevet fra sommer 2018 her.

Nyhedsbrev #3: Foråret bidrager med livsglæde og spændende globale initiativer

Foråret pibler frem. Skovbunden er dækket med ramsløg, de første tulipaner springer ud og kurven i tekøkkenet dufter af hvidtjørneblomst, som vi bruger til en mild og velsmagende te. Enkle ting der bidrager med livsglæde og forbundenhed til naturen omkring os. Foråret byder også på initiativer, som bidrage med nye løsninger på de udfordringer menneskeheden står over for; klimaforandringer, masseuddøen og plastik i verdenshavene, for blot at nævne nogle få af dem.

Læs hele nyhedsbrevet fra foråret 2017 her.

Nyhedsbrev #2: Prototypeudvikling, Borgerdag og Lokal Økonomisk Udvikling

Borgerdag er en omsorgsdag for Jorden hvor vi veksler forbrug til tid. Formålet er at blive en større del af løsningen og en mindre del af problemet.
Som en del af virksomhedens CSR strategi (virksomhedens sociale ansvar) er Levende Lokalsamfund engageret i Borgerdag. Næste Borgerdag er onsdag den 16. november.

Læs hele nyhedsbrevet fra november 2016 her.

Nyhedsbrev #1:  Verden kalder på din og min forandring

Levende Lokalsamfund tilbyder en række foredrag, bl.a.

  1. Løftestang for lokalsamfund og livskvalitet – en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed
  2. Grøn lokal økonomi – værdiskabelse og udviklingsmuligheder i lokalsamfund der omstiller.
  3. Økosamfund som læringsrum – uddannelse af fremtidens ledere, forandringsagenter og hverdagspraktikere.

Læs hele nyhedsbrevet fra august 2016 her.